ΜΠΑΓΚΕΤΑ
Είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο σαν ένα από τα σύμβολα της Γαλλικής ταυτότητας, η μπαγκέτα σήμερα καταναλώνεται σε πολλές χώρες, πάντα σεβόμενοι τις βασικές αρχές που συνέβαλαν στην επιτυχία της: μάκρος, λεπτό σχήμα, χρυσαφένια, λαμπερή, τραγανή κόρα, φρέσκια, αεράτη ψίχα, χαρακτηριστικά σκισίματα. Σαν εξαιρετική βάση για σάντουιτς, οι μπαγκέτες αποτελούν την ιδανική απάντηση στις τάσεις για λύσεις για snack.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ
Τα πιο συνηθισμένα ελαττώματα πρέπει να διορθώνονται ελέγχοντας κάθε στάδιο της φάσης παραγωγής: συρρίκνωση ζυμαριού, ανεπαρκής ανάπτυξη πλέγματος γλουτένης….. Η ανάπτυξη των τεχνικών ελεγχόμενης ωρίμανσης και η χρήση των μεθόδων κατάψυξης οδηγούν σε άλλα προβλήματα, τα οποία απαιτούν λύσεις: εμφάνιση φυσαλίδων, εύθραυστα κομμάτια ζύμης, κόρα που αποκολλάται…..
ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ MAGIMIX
Η σειρά Magimix λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε διαδικασίας παραγωγής: (αρτοποίηση με προζύμι, απευθείας, ελεγχόμενη ωρίμανση, τεχνικές καταψυξης, κλπ…..) και προσαρμόζει τις συνθέσεις για να διατηρήσει ανέπαφα τα ειδικά χαρακτηριστικά της μπαγκέτας: όγκος, τραγανότητα, σταθερότητα……..
Η σειρά Magimix προσφέρει λύσεις που προσαρμόζονται στις ειδικές ανάγκες για τις μπαγκέτες. Βασισμένες σε παράγοντες οξίνισης, γαλακτοματοποιητές και ένζυμα, αυτές οι συνθέσεις καθιστούν δυνατή την απόκτηση ομοιόμορφης εμφάνισης, όγκο, ανεξάρτητα από τη διαδικασία παραγωγής που χρησιμοποιείται.
—
Διαθέσιμα και σε βιολογική έκδοση, χωρίς γαλακτοματοποιητές, και σε ύδατο διαλυτή έκδοση για αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής.